Shfletimi i Kategorisë

Shkencë

A lejohet mbjellja e flokëve?

Pyetja:Tek ai që ka ndodh rënia e flokëve behët mbjellja e tyre, duke i marrë flokët nga pjesa e prapmë e kokës dhe mbjellën në vendin ku kanë ren, a lejohet kjo? Përgjigja:Po, lejohet. Sepse, kjo konsiderohet kthim i asaj që e ka…

A shkaktojnë celularët kancer?

Sipas New York Times, përkundër viteve të hulumtimit, ende nuk ka përgjigje të qartë transeton "Zëri.info" Por dy studime qeveritare të lëshuara të premten, me minjë, sugjerojnë se nëse ka ndonjë rrezik, është e vogël, thanë zyrtarët e…

Parandalimi i gurëve në tëmth

Tiranë, 23 janar - Gurët e tëmthit janë depozita guri që formohen në fshikëzën e tëmthit, një organ i vogël në formë dardhe i vendosur nën mëlçi. Fshikëza e tëmthit është përgjegjëse për ruajtjen biliar-e, një fluid i gjelbër në të kaftë që…