Fotoja e protestuesit po çmend rrjetin

Opozita sot mbajti një protestë që u shoqërua me akte dhune para Kryeministrisë. Por edhe në të kaluarën e djathta ka organizuar protesta dhe demonstrata të cilat janë kthyer në akte të rënda dhune edhe me pasoja fatale. Megjithatë, sot…