QKMF “Dr. Menduh Kaloshi” me Kartelë Shëndetësore.

14639752_523054651237861_1110452831556632478_n

  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr.Menduh Kaloshi” në komunën tonë është e vetmja qendër shëndetesore në nivel vendi që mbulon një numër të madh te pacientëve jo vetëm të banorëve lokal por përfshirë këtu edhe pacientë të disa fshatrave të Komunës së Kaçanikut të cilët janë në afërsi gjeografike me Hanin e Elezit, si dhe banorët e fshatrave të zonës kufitare të Republikes së Maqedonisë. Një ndër preokupimete kësaj qendre ka qene sigurimi i kartelave dhe librezave shendetesore. Falë donacionit nga Organizata Boterore e Shendetesise me vlerë afër 20.000…

Read More

Urim Qaili nga Hani i Elezit nuk ka të’ndalur me Suksese për Vitin 2016

14800891_1750155228642529_1752916260_n

,Urim Qaili mundësi i klubit te mundjes “sharri” perfundoi me sukses paraqitjen e tij ne turneun nderkombetar qe u mbajt ne Qipro.Ai arriti te zë vendin e dytë ne ketë turne ,ky sukses vjen si rezultat i ushtrimeve dhe perkushtimit ndaj ketij sporti.Ai ne kete paraqitje afer kishte edhe trajnerin z.Zyber Xhoni i cili po udheheq me gjith mundësat e reprezentacionit te Kosoves.Urime dhe suksese…

Read More

Instituti KLG-i harmonizon programet me Komunat.

14670816_521480644728595_5018648765514180050_n

Në kuadër të projektit “Një përpjekje drejt një qeverisje lokale të qëndrueshme dhe funksionale”, përfaqësues të Institutit KLG-is të prirë nga drejtori ekzekutiv Besnik Tahiri, u pritën nga Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma. Ata me këtë rast e i njoftuan kryetarin Suma lidhur me programin si dhe diskutuan për fushat e intervenimit në funksion të rritjes së efikasitetit, cilësisë së shërbimeve dhe performancës së komunave. Njëkohësisht, përfaqësuesit e Institutit KLGi patën rastin të njihen edhe me zhvillimet aktuale dhe nevojat konkrete të komunave duke i harmonizuar…

Read More

Dy ministra të VMRO-së në gjykatë me Grupin e Kumanovës (Foto)

grupi-i-kumanoves

Ministrja e kulturës Elizabeta Kan;veska Milevska dhe ish ministri për transport dhe lidhje, Mile Janakievski, sot duhet të paraqiten në gjykatë ku do të merren në pyetje nga një gjykatës në procedurë parahetimore. Prokuroria Speciale Publike , si dhe për të dyshuarit tjerë në lëndët “Tenderat” dhe “Toplik” ka kërkuar që gjykata t’u shqiptojë masa kujdesi. PSP i dyshon ata se e kanë dëmtuar buxhetin e shtetit në vlerë prej 2 milionë eurove, transmeton Gazeta Lajm. Në të njëjtën kohë (në tjetër sallë gjyqësore), sot në Gjykatë vazhdon edhe procesi…

Read More